bedrijven

Diensten en slimme oplossingen, ontwikkeld voor bedrijven

Complete systemen

Wij leveren over het algemeen maatwerk oplossingen. Echter ontwikkelen wij ook onze eigen producten die ingezet kunnen worden.

Lees meer

Neem een kijkje in onze shop om te zien of er een product voor uw bedrijf tussen zit.

Integratie

Wij bieden ondersteuning voor integratie vriendelijke applicaties die gebaseerd zijn op API. Denk hierbij aan CRM en facturatie systemen.

Lees meer

Maar ook bijvoorbeeld Betaalsystemen, huisautomatisering. Vraag gerust naar ondersteuning en wij voeren vrijblijvend een klein onderzoek uit naar de mogelijkheden.

Projecten

Wij werken samen met andere bedrijven om nieuwe integratiemethodes te kunnen realiseren. Dit doen we door slimme toepassingen aan te brengen

Lees meer

Dit geldt niet alleen voor zakelijke oplossingen, maar ook uw eigen persoonlijke projecten.

Automatisering

Krijg meer gedaan met automatisering. Laat uw bedrijf zichzelf regelen met behulp van CRM systemen die werkprocessen kunnen automatiseren.

Lees meer

Denk hierbij aan facturen, e-mails, contactformulieren, orders en meer. Dit bespaart uw bedrijf een hoop tijd en genereert een beter overzicht.

GBS

Volledige controle met ons gebouwbeheersysteem Onze server bevat de nieuwste technologie. We gebruiken meerdere protocollen zoals KNX, Dali, Modus, Bacnet en meer.

Lees meer

Met behulp van onze Linux server en IoT oplossingen kunnen wij deze systemen verbinden en aansturen op een geavanceerd en veilig niveau.

Android™

Krijg meer gedaan met android voor bedrijven. Vanwege de groei van Android zijn er steeds meer applicaties beschikbaar dag bij dag.

Lees meer

Android is ontwikkeld met hoge veiligheidssystemen en is in staat om krachtige programma’s te draaien. Het is niet meer een simpele telefoonsoftware. Door gebruik te maken van Android voor Bedrijven, kunt u gemakkelijk een werkplek inrichten wat veilig en simpel is voor uw werknemers. Daarnaast kunt u de apparaten op een veilige manier beheren. Het is een licht besturingssysteem dat het op de meeste apparaten kan worden geïnstalleerd, zoals oude laptops en singleboard computers. Op deze manier hoeft u niet te investeren in nieuwe hardware.

Bekijk onze video

Kiosk

Deel informatie met behulp van Kiosk systemen. Met behulp van deze panelen kunt u uw bedrijfstoepassingen uitvoeren, zoals een catalogus, ageda’s, plattegronden, tickets en meer.

Lees meer

Dit kan ook als locatiepunt dienen waar uw klanten of personeel zich kunnen aanmelden. Met behulp van onze oplossing kunt bijna alles op elk scherm weergeven zoals een schoolrooster, nieuws en/of advertenties. Dit kan allemaal op afstand aangepast worden.

Gebouw bewaking

Maak uw pand veiliger met gebouwbewaking. Het gebruiken van toegangscontrole geeft u de mogelijkheid om te bepalen welk personeel tot wat toegang heeft. Verleen toegang op afstand en gebruik het om indringers naar buiten te navigeren.

Lees meer

Maak gebruik van een pas, druppel, pincode of vingerafdruk bij ingangen. De meeste van onze producten worden gebruikt op locaties met veel mensen. oor dergelijke locaties bieden wij camera’s aan om deze omgevingen te bewaken op een geavanceerd niveau. Zo gebruiken wij geluid- en gedragsherkenning voor agressie, diefstal, explosies en meer