Over DONECT

ONZE MISSIE & WAARDES

Wij leveren unieke oplossingen voor particulier, zakelijk en de zorg. Met een passie voor elektro- en IT-techniek hebben wij Donect opgericht. Donect is sterk in het combineren van deze technieken en kan op deze wijze innovatieve en slimme oplossingen bieden aan onze klanten. In opdracht, maar ook zelf, bieden wij oplossingen die voor specifieke doeleinden kunnen worden ingezet. In de huisautomatisering zijn er veel fabrikanten die met hun eigen protocollen en applicaties werken. Het combineren van deze producten en vanuit één punt te laten aansturen geeft een unieke belevenis. Niet alleen in de huisautomatisering, maar ook bij camera’s, kiosksystemen en intercom zit onze kennis om ervoor te zorgen dat alles met elkaar verbonden is en het mooiste uit elk systeem wordt gehaald.

Betrouwbaar

Donect werkt met betrouwbare merken en zorgt ervoor dat alle informatie veilig en versleuteld is

Eerlijke prijzen

Open zijn naar onze klanten is voor ons heel belangrijk. We leveren daarom ook zo eerlijk mogelijk onze diensten

 

Snelle & goede communicatie

Waar u met vragen zit, begeleiden en helpen wij u in elke stap van het proces

 

Tevredenheid

Waar u met vragen zit, begeleiden en helpen wij u in elke stap van het proces

 

INTEGRATIE

Integratie gebeurt op vershillende manieren en systemen.

Systeemintegratie maakt het mogelijk om verschillende systemen met elkaar te koppelen en deze perfect te laten samenwerken. Donect helpt klanten graag door mee te denken in de mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat het meest uit de oplossing wordt gehaald en de klant altijd tevreden is.

NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

Voor elk opkomend project gebruiken wij de nieuwste en veiligste technieken.

Voor elk opkomend project gebruiken wij de nieuwste en veiligste technieken. Wij zorgen ervoor dat Donect up-to-date blijft zodat onze klanten de meeste techniek uit hun systeem kunnen halen.